Notice: Cache failed on disk write, class stdClass, path /home/pb034800/www_root/cache/cmsapi/html/cmsapiDatabase/ddac8c367472d955e41dcc4e01839f2a in /home/pb034800/www_root/plugins/cmsapi/cmsapi/cmsapi.cache.php on line 55
Konštitučná dietetika podľa nebeských kmeňov a zemských vetiev
Termín: kedykoľvek online
Cena: pozrite si aktuálnu akciu v eshope
Miesto: Priamo v pohodlí Vášho domova
Ako vybrať a pripraviť stravu na základe konštitučných faktorov z Vášho dátumu narodenia, počasia, podnebia, sezóny a zdravotného stavu.
Informácie o kurze
Naučte sa ako si vybrať a pripraviť stravu na základe vašej konštitučnej energie, energie stravy a energie prostredia. Na základe nebeských kmeňov a zemských vetiev prítomných v čase nášho narodenia máme každý určité konštitučné predispozície k nerovnováhe nášho organizmu. Tieto predispozície majú väčšiu pravdepodobnosť vstupovať do nášho života v určitých rokoch, kedy prevládajú kmene a vetvy, ktorých charakter nie je kompatibilný s našou individuálnou konštitúciou. Tieto predispozície vieme vypočítať a na základe toho odporučiť individuálne pre každého jednotlivca ako môže pomocou úpravy svojej stravy podporiť rovnováhu zdravia svojho organizmu.
Čo je zahrnuté v cene kurzu?
- 16 hodín videozáznamu zo živého školenia vrátane otázok a odpovedí
- softvér pre výpočet konštitučných faktorov človeka podľa nebeských kmeňov a zemských vetiev na základe dátumu narodenia
- elektronická príručka v rozsahu 116 strán na stiahnutie, v ktorej nájdete popis vlastností energie potravín a užitočné recepty na ich prípravu
Pozrite si ukážku zo školenia
Čo Vás na kurze čaká?
- filozofické princípy stravovania
- hmota a energia - alchymistické princípy aktivácie stravy
- transformácia stravy na qi v organizme
- otvorenie princípu zeme v strave
- vnútorný význam ohňa v príprave stravy
- povaha stravy podľa princípov Yin a Yang
- termické charakteristiky stravy - vplyv tepelnej povahy na organizmus
- chuťové charakteristiky - vplyv chutí stravy na energiu organizmu
- smer pohybu energie v potravinách
- princípy Wu Xing - 5 fáz v stravovaní
- farba potravín a jej účinky na organizmus
- transformácia energie rôznymi spôsobmi prípravy stravy
- vitalizácia qi v strave
- tropizmus - smerovanie účinku energie stravy na konkrétne orgány, meridiány a telesné substancie
- rozlíšenie účinku stravy na základe troch ohrievačov
- podrobné charakteristiky obilnín, strukovín, zeleniny, ovocia, mäsa, orechov, húb, korenín, nápojov a ďalších potravín
- tonizácia qi, krvy, esencie a vnútorných orgánov pomocou stravy
- výber stravy na základe individuálnej konštitúcie človeka - výpočet konštitučných faktorov na základe BAZI
- výber stravy na základe aktuálneho zdravotného stavu človeka
- výber stravy podľa sezónnej energie ročných solárnych cyklov
- výber stravy podľa aktuálneho počasia
- výber stravy podľa prevládajúcich vplyvov ročnej nebeskej Qi (Tian Qi) na základe kmeňov, vetiev a oddielov
- techniky detoxikácie organizmu pomocou stravy
- princípy kombinácie substancií a spôsobov prípravy jedál
- princípy prevencie a harmonizácie organizmu pomocou stravy
- užitočné tipy a triky pre praktický život
Ukážky z používaných podkladov
Ako sa prihlásiť na seminár?
Zaujíma Vás tematika čínskej medicíny?
Pozrite si bohatú ponuku ďalších praktických tréningov, seminárov, kurzov a školení zameraných na tematiku tradičného feng shui a blízkych oblastí na www.tradicne-feng-shui.sk. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať telefonicky na čísle 0902 904 243 alebo mailom: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. .