Notice: Cache failed on disk write, class stdClass, path /home/pb034800/www_root/cache/cmsapi/html/cmsapiDatabase/ddac8c367472d955e41dcc4e01839f2a in /home/pb034800/www_root/plugins/cmsapi/cmsapi/cmsapi.cache.php on line 55
Tlačiť
PDF

Konštitučná dietetika podľa nebeských kmeňov a zemských vetiev

Konštitučná dietetika podľa nebeských kmeňov a zemských vetievTermín: kedykoľvek online 
Cena: pozrite si aktuálnu akciu v eshope
Miesto: Priamo v pohodlí Vášho domova
Ako vybrať a pripraviť stravu na základe konštitučných faktorov z Vášho dátumu narodenia, počasia, podnebia, sezóny a zdravotného stavu.

Objednať Feng Shui Kurz

Informácie o kurze

Naučte sa ako si vybrať a pripraviť stravu na základe vašej konštitučnej energie, energie stravy a energie prostredia.  Na základe nebeských kmeňov a zemských vetiev prítomných v čase nášho narodenia máme každý určité konštitučné predispozície k nerovnováhe nášho organizmu. Tieto predispozície majú väčšiu pravdepodobnosť vstupovať do nášho života v určitých rokoch, kedy prevládajú kmene a vetvy, ktorých charakter nie je kompatibilný s našou individuálnou konštitúciou. Tieto predispozície vieme vypočítať a na základe toho odporučiť individuálne pre každého jednotlivca ako môže pomocou úpravy svojej stravy podporiť rovnováhu zdravia svojho organizmu.

Čo je zahrnuté v cene kurzu?

  • 16 hodín videozáznamu zo živého školenia vrátane otázok a odpovedí
  • softvér pre výpočet konštitučných faktorov človeka podľa nebeských kmeňov a zemských vetiev na základe dátumu narodenia
  • elektronická príručka v rozsahu 116 strán na stiahnutie, v ktorej nájdete popis vlastností energie potravín a užitočné recepty na ich prípravu

Kurz konštitučná dietetika - alchýmia stravy

Pozrite si ukážku zo školenia



Čo Vás na kurze čaká?


  • filozofické princípy stravovania
  • hmota a energia - alchymistické princípy aktivácie stravy
  • transformácia stravy na qi v organizme
  • otvorenie princípu zeme v strave
  • vnútorný význam ohňa v príprave stravy
  • povaha stravy podľa princípov Yin a Yang
  • termické charakteristiky stravy - vplyv tepelnej povahy na organizmus
  • chuťové charakteristiky - vplyv chutí stravy na energiu organizmu
  • smer pohybu energie v potravinách
  • princípy Wu Xing - 5 fáz v stravovaní
  • farba potravín a jej účinky na organizmus
  • transformácia energie rôznymi spôsobmi prípravy stravy
  • vitalizácia qi v strave
  • tropizmus - smerovanie účinku energie stravy na konkrétne orgány, meridiány a telesné substancie
  • rozlíšenie účinku stravy na základe troch ohrievačov
  • podrobné charakteristiky obilnín, strukovín, zeleniny, ovocia, mäsa, orechov, húb, korenín, nápojov a ďalších potravín
  • tonizácia qi, krvy, esencie a vnútorných orgánov pomocou stravy
  • výber stravy na základe individuálnej konštitúcie človeka - výpočet konštitučných faktorov na základe BAZI
  • výber stravy na základe aktuálneho zdravotného stavu človeka
  • výber stravy podľa sezónnej energie ročných solárnych cyklov
  • výber stravy podľa aktuálneho počasia
  • výber stravy podľa prevládajúcich vplyvov ročnej nebeskej Qi (Tian Qi) na základe kmeňov, vetiev a oddielov
  • techniky detoxikácie organizmu pomocou stravy
  • princípy kombinácie substancií a spôsobov prípravy jedál
  • princípy prevencie a harmonizácie organizmu pomocou stravy
  • užitočné tipy a triky pre praktický život


Ukážky z používaných podkladov

Konštitučká diaetetika - online kurz tčm

Ako sa prihlásiť na seminár?

Objednať Feng Shui Kurz

Zaujíma Vás tematika čínskej medicíny?

Pozrite si bohatú ponuku ďalších praktických tréningov, seminárov, kurzov a školení zameraných na tematiku tradičného feng shui a blízkych oblastí na www.tradicne-feng-shui.sk. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať telefonicky na čísle 0902 904 243 alebo mailom: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. .

Tradičné feng shui - úvod